Wie zijn wij?

Richard Touker en Ineke Jochemsen hebben hun krachten gebundeld in Geld & Groei.

Ineke verliet al snel het boerenland om te gaan studeren. Richard was al jong erg ondernemend op allerlei manieren.

In ons ondernemerschap zijn we al veel valkuilen tegengekomen. Hier hebben we veel van geleerd. Richard onderneemt al meer dan 25 jaar. Ineke is meer dan 10 jaar ondernemer.

Financieel ging het ons ook niet altijd voor de wind. We wisten dit steeds weer om te buigen.

Wij hebben het zelf moeten doen, maar we hadden er veel aan gehad als we toen hadden kunnen sparren met ondernemers die al door deze fase heen waren gegaan.

Waarom zouden we jou laten struikelen, terwijl wij hier al eerder doorheen zijn gegaan.

Samen met ons en andere ondernemers groeien we door naar de volgende stap in ons ondernemerschap. We groeien persoonlijk en financieel.

We delen graag met jou wat we geleerd hebben over:

  • Wat je kan blokkeren als ondernemer en hoe je dit kunt doorbreken.
  • Hoe je jouw gedachten vanuit krapte kunt laten varen en weer kunt gaan voor groei op financieel gebied.
  • Hoe een moodboard richting kan geven aan jouw ondernemersdoelen.
  • Plannen maken en deze waarmaken.
  • Goed voor jezelf zorgen als ondernemer.
  • De verwachtingen van je klanten overtreffen.
  • Een financieel plan maken en uitvoeren.

We willen graag zoveel mogelijk ondernemers in Nederland bereiken, zodat worstelen in het ondernemerschap niet langer nodig is. Luchtkastelen bouwen mag ook tot het verleden gaan behoren. Ieder mens heeft een unieke bijdrage te leveren. Hiermee een financieel gezond bedrijf opbouwen en blijven groeien, daar gaan wij voor!

inekerichard

Richard groeide op in Utrecht en woonde het grootste gedeelte van zijn leven in Nieuwegein. Ineke groeide op in Dalfsen en woonde vervolgens op Aruba, in Zwolle, Den Haag, Apeldoorn en op de Veluwe.

Ineke volgde een route vanuit de schoolbanken van het VWO, HEAO Bedrijfseconomie, een jaar AA accountancy opleiding, vele NIBE opleidingen, opleiding budgetcoach, opleiding lifecoach, KIWA SHV III en heeft net de opleiding Wft Basis afgerond.

Richard vond op latere leeftijd de schoolbanken. Door te studeren op het gebied van financieel advies ontwikkelde hij zich tot volledig gekwalificeerd financieel raadgever volgens de Wft eisen. Hij volgt voortdurend opleidingen om zich te blijven ontwikkelen. Zo is hij ook erkend financieel adviseur.

Toen Ineke startte met haar bedrijf begon ze lezingen te geven. Ze ontwikkelde zich door tot trainer. Ze verzorgde trainingen op het gebied van budgetcoaching en ondernemerschap voor het NIBUD, LOI, Scheidegger en NCOI. Ze heeft inmiddels al heel wat professionals opgeleid. Inmiddels schrijft en herschrijft ze trainingen.

No-nonsense

Wij vinden het allebei belangrijk om geldzaken toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. No-nonsense vinden wij allebei heel belangrijk.

De behoeften van onze klanten staan centraal in alles wat we doen.

We blijven voortdurend in ontwikkeling, zowel persoonlijk als ook professioneel.

Ineke staat bekend om haar vrolijke uitstraling en gedegen manier van werken. Richard is er altijd voor zijn relaties. Geen vraag is hem teveel.

Samen gaan we ervoor om altijd meer te leveren dan onze relaties van ons verwachten. Wanneer onze klanten stralen, zijn wij gelukkig!

Wij houden van het leven. Als het even kan maken we van iedere dag een feestje!

Als het even kan staan we op de dansvloer en bij mooi weer vind je ons op het strand. Ook genieten we van een heerlijk ontspannend dagje in de sauna of wandelen in het bos.