Wat vinden onze klanten?

Reviews

Ik heb Ineke gevraagd mij te helpen met het helder krijgen van mijn financiële huishouding. Zowel privé als zakelijk. Ik heb Ineke via internet gevonden en had een heel goed gevoel bij haar. Dit bleek juist!

Wat ik erg fijn vond is dat Ineke niet begint met je te vertellen wat je moet doen, maar samen met jou kijkt naar de oorzaak van het probleem. Ineke ging samen met mij eerst een aantal stappen terug zodat ik zelf kon zien waar de manier waarop ik met geld omging vandaan komt. Deze aanpak heeft mij heel erg geholpen en positief bewuster van mijzelf en mijn waarde gemaakt want het gaat stiekem ook over de waarde die je jezelf geeft.

In dit hele proces was ook de aanpak van Ineke voor het stellen van doelen voor mijn bedrijf heel verfrissend en creatief waardoor voor mijzelf een duidelijk beeld ontstond waarmee ik verder kan werken.

Dit hele traject heb ik met heel veel plezier doorlopen en dit alles met de duidelijkheid, warmte, hartelijkheid, doeltreffendheid, nuchterheid, expertise en humor van Ineke.

Christien Tol – Dress Your Energy

Het was een dag voor mijzelf met volop aandacht van jou. Het moodbord gaf goed mijn energie weer en een nieuwe frisse start voor de toekomst wat nu al weer verleden is. Je bent gewoon een fijn en integer mens Ineke!

Ria Suyderhoud

Ik heb de begeleiding en het advies van Ineke van Berkum als prettig en degelijk ervaren. Haar hulp had ik ingeroepen omdat ik af wilde van een gevoel van onzekerheid over mijn financiële toekomst. Door de aanpak van Ineke heb ik goed zicht gekregen op wat mijn wensen voor de toekomst zijn, zowel zakelijk als privé, en welke belemmeringen – ook onbewuste – er zijn om realisatie ervan dichterbij te brengen. Zij durft gevoelige kwesties aan te snijden, op een prettige, professionele én betrokken wijze. Voor mij was het fijn om tot ordening van keuzes en acties te kunnen komen zonder dat er een (voor mij) dwingend tijdpad bij kwam. Mijn onrust is verdwenen en van de stappen uit mijn uiteindelijke plan die ik zet ervaar ik de verfrissende werking.

Arnold Heijblom